OM:

Velkommen til vores skounivers – Shoegallery Hune

I vores butikker i Hune & Løkken samt på webshoppen forhandler vi bl.a. SKECHERS, som er et prisvindende livsstils- og performance brand, som bliver brugt af millioner af mennesker – både indenfor lifestyle, mode- og fritidssko, men også performance sko med super funktionelle løbe-, fitness, walking og træningssko til ethvert formål. Vores kollektion består også af de populære SKECHERS golfsko.

Foruden Sketchers forhandler vi også mange øvrige og populære brands;  som Nature, Relaxshoe, Copenhagen Shoes, Teva, Nonalion, Tamaris,  Duffy,  Woden, Vagabond,  Pavement m.fl.

Vi har et bredt udvalg af støvler, støvletter, hjemmesko, sandaler, gummi-sko og snøresko – alle kendt for at være et stilfuldt og komfortabelt fodtøj.

Vores brede udvalg af sneakers –  skoen der står øverst på ønskelisten – er et meget populært fodtøj – sortimentet strækker sig fra det mere casual og legende twist til fest eller hverdag.

Fælles for vores kollektioner er, at stil og komfort går hånd i hånd, og sneakers er bare uundværlige til ethvert outfit. Vores sneakers findes også i flere outdoor modeller – hvor der er fokus på komfort og beskyttelse til alle de andre dage, så man kan vade gennem mudder og vand.

 

Om du er til sneakers, støvler, støvletter, vinterstøvler, hjemmesko, sandaler, gummi-sko eller snøresko – har Shoegalleryhune.dk damesko i fremragende kvalitet, der passer til dig.

Med andre ord, vi har fingeren på pulsen på de sidste nye trends i sortiment. Har du brug for hjælp, inden du bestiller online, så ring til os. Du er også altid velkommen i butikkerne i Hune og Løkken, hvor du kan prøve skoene, samt få en personlig rådgivning. Vi glæder os til at se Jer.